Over ons

We durven het rustig te zeggen: For Finance heeft alle nodige kennis en vaardigheden onder één dak. Gepokt en gemazeld in de financiële dienstverlening, sterk in contacten met geldverstrekkers en hoog opgeleid. Aan zo’n team kunt uw zaken toevertrouwen.

Siebe van der Mei

Siebe is financieel adviseur en heeft ook jarenlang aan de ‘andere kant’ van de tafel gezeten als hoofd acceptatie bij een hypotheekbank. Dat is een absoluut voordeel in de communicatie met geldgevers. Ook hij werkt al zeer lang in de financiële dienstverlening en is gespecialiseerd in het hersteladvies van woekerpolissen.

Een goed advies in een ontspannen sfeer

BEL: 023-5840808

Felix Timmermans

Felix is financieel adviseur en gediplomeerd financieel planner (FPP). Hij wordt niet gehinderd door een tunnelvisie, maar is eraan gewend door een 3D-bril naar zijn klantendossiers te kijken. Hij zoekt niet alleen naar de beste oplossing voor dít moment, maar probeert dit altijd in te passen in een solide toekomststrategie.

Sanne Hoogenboom

Sanne heeft jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en is de steunpilaar bij For Finance wat betreft de administratieve verwerking. Ze onderhoudt de contacten met geldgevers en verzekeraars, en houdt u op de hoogte van het hele proces. Ze heeft eindeloos geduld en weet met een zachte hand de druk op de ketel te houden.